Culturele hotspot

De Galvanitasfabriek wordt een bruisende hotspot van wonen, werken, vrijetijdsactiviteiten, horeca en cultuur. Hier woon je in één van de stedelijke appartementen, waar je na je werk afdwaalt naar de hallen om een hapje te eten. Na het eten sluit je aan bij een cultuurvoorstelling of drink je nog een biertje dat ter plekke gebrouwen is ‘’dit overstijgt het Oosterhoutse’’.

Het plan bevat ca. 210 appartementen waarvan ca. 150 middeldure huurwoningen, ca. 20 sociale huurwoningen en ca. 40 koopwoningen. Het gevarieerde woonprogramma richt zich voornamelijk op één- en tweepersoonshuishoudens voor starters, doorstromers en ouderen.

De vrije tijdsactiviteiten omvatten een cultuurhuis, een exposium, maakindustrie, horeca én mogelijk enkele wijkvoorzieningen. Het wordt een ontmoetingsplaats voor alle leeftijden. Niet alleen voor de bewoners maar ook voor de wijkbewoners van Oosterheide en de regio. Hiermee heeft de herontwikkeling van de Galvanitasfabriek een positief effect op de leefbaarheid in het gebied.

Klik hier voor meer informatie over de omgevingsdialoog 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2