DE HOUTHALLEN

De meest hippe en chille plek van Oosterhout. Deze hang out in de oude fabriekshal van Galvanitas, met een stadsstrand, waar je heerlijk kunt lunchen, chillen, borrelen en bbq-en in een self service concept.

Bezoek de website

DE CULTUURMAKERIJ

Kom voor een fantastische avond live-entertainment, een mooie film of een bruisende vergaderlocatie naar de Cultuurmakerij, dé cultuurbroedplaats van Oosterhout.

Bezoek de website

MOYA

Bewonder kunst bij MOYA, Museum of Young Art. Van schilderkunst, beeldhouwkunst en textielkunst tot fotografie en digitale kunst. MOYA motiveert, stimuleert, activeert en faciliteert.

Bezoek de website

DIRKSON & DIRKSON

Bij Dirkson & Dirkson vind je een geweldige collectie pre-loved vintage en antieke meubels en accessoires, maar bijvoorbeeld ook kunst, collectebles en een groot assortiment Perzische tapijten.

Bezoek de website

BROUWERIJ BOURGOGNE KRUIS

Bezoek de ambachtelijke bierbrouwerij en geniet bij het proeflokaal van het uitzicht op de bouwerij waar White IPA wordt gebrouwen, uitgeroepen tot het Lekkerste Bier Brabant 2021.

Bezoek de website

VINTAGE MEESTERS

Gek van vintage in je interieur? Dan is VintageMeesters the place to be! Met bijzonder veel plezier en passie verzamelt Monique de mooiste mid century pareltjes uit de fifties, sixties en seventies.

Bezoek de website

VINTAGE VENUE FURNITURE 

VINTAGE VENUE FURNITURE is een 20e-eeuwse designgalerie. Vintage Venue verkoopt en restaureert design uit de 20e eeuw, veelal meubels uit de jaren 50, 60 en 70.

Bezoek de website

LOENK CAMPERS

Vanuit zijn werkplaats op de GalvanitasFabriek heeft Lukas zijn fascinatie voor hout, klussen, techniek en passie voor minimaal wonen, omgezet in het ombouwen van vervoersmiddelen tot campers.

Bezoek de website

LaWhoo Vintage & Eclectisch Wonen

Oude meubeltjes weer een tweede kans geven, dat zit zo’n beetje in Maja haar DNA. Dat begon met het maken van hoezen, later stofferen en nu ook restaureren. De meubels komen uit verschillende tijden en trends en is dan ook een mooie mengelmoes van vintage en eclectisch wonen.

Bezoek Instagram 

Leenstra & Wirken

Leenstra & Wirken bestaat uit het makersduo Natascha Leenstra en Nathalie Wirken. Tijdens hun theateropleiding aan het Rotterdams Centrum voor Theater ontdekten ze de kracht van het ‘niet weten’ in het spelen en maken door onderzoek, onzekerheid, flexibiliteit en improvisatie te omarmen. Daarna maakten en speelden zij individueel (in) diverse producties (in het theater, op locatie en voor televisie).

Hun gezamenlijk fascinatie rondom menselijk gedrag en sociale interactie brengt hen tot het maken van conceptuele voorstellingen, performances of installaties binnen een bepaald thema, waarin beweging, beeld en muziek de belangrijkste dragers zijn.

Bezoek de website

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2