DE HOUTHALLEN

De meest hippe en chille plek van Oosterhout. Deze hang out in de oude fabriekshal van Galvanitas, met een stadsstrand, waar je heerlijk kunt lunchen, chillen, borrelen en bbq-en in een self service concept.

Bezoek de website

DE CULTUURMAKERIJ

Kom voor een fantastische avond live-entertainment, een mooie film of een bruisende vergaderlocatie naar de Cultuurmakerij, dé cultuurbroedplaats van Oosterhout.

Bezoek de website

MOYA

Bewonder kunst bij MOYA, Museum of Young Art. Van schilderkunst, beeldhouwkunst en textielkunst tot fotografie en digitale kunst. MOYA motiveert, stimuleert, activeert en faciliteert.

Bezoek de website

DIRKSON & DIRKSON

Bij Dirkson & Dirkson vind je een geweldige collectie pre-loved vintage en antieke meubels en accessoires, maar bijvoorbeeld ook kunst, collectebles en een groot assortiment Perzische tapijten.

Bezoek de website

BROUWERIJ BOURGOGNE KRUIS

Bezoek de ambachtelijke bierbrouwerij en geniet bij het proeflokaal van het uitzicht op de bouwerij waar White IPA wordt gebrouwen, uitgeroepen tot het Lekkerste Bier Brabant 2021.

Bezoek de website

VINTAGE MEESTERS

Gek van vintage in je interieur? Dan is VintageMeesters the place to be! Met bijzonder veel plezier en passie verzamelt Monique de mooiste mid century pareltjes uit de fifties, sixties en seventies.

Bezoek de website

REIGN59

Geen enkele vorm belichaamt de schoonheid van het leven beter dan die van een vrouw. In het beeldhouwatelier van Nick Vermeulen kunt u zien en voelen hoe hij deze gedachte verwerkt in zijn vrouwelijke vormen in steen, brons en keramiek.

Bezoek de website

VINTAGE VENUE FURNITURE 

VINTAGE VENUE FURNITURE is een 20e-eeuwse designgalerie. Vintage Venue verkoopt en restaureert design uit de 20e eeuw, veelal meubels uit de jaren 50, 60 en 70.

Bezoek de website

ATELIER BDH

Atelier bdh heeft het hele proces van het vervaardigen van kleding en andere textiele items geheel in eigen beheer. Eerlijke producten voor een eerlijke prijs, hoge kwaliteit en een uitgebreide service.

Bezoek de website

STUDIO KLEINTJE

Studio kleintje heeft 3 key-woorden: design your own, veiligheid en handgemaakt. Floor, eigenaresse van Studio kleintje, maakt handgemaakte baby accessoires en decoratie geheel in het teken van baby veiligheid.

Bezoek de website

LOENK CAMPERS

Vanuit zijn werkplaats op de GalvanitasFabriek heeft Lukas zijn fascinatie voor hout, klussen, techniek en passie voor minimaal wonen, omgezet in het ombouwen van vervoersmiddelen tot campers.

Bezoek de website

TOMMES HANDMADE KNIVES

De messen maker uit Oosterhout en omgeving. Geïnspireerd door ruwe materialen en de passie voor koken.

Bezoek de website

BY MIR

Als voormalig lasser heeft Miriam haar passie en creativiteit gevonden in het maken van prachtige kunstwerken. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in haar atelier op de GalvanitasFabriek.

 

LaWhoo Vintage & Eclectisch Wonen

Oude meubeltjes weer een tweede kans geven, dat zit zo’n beetje in Maja haar DNA. Dat begon met het maken van hoezen, later stofferen en nu ook restaureren. De meubels komen uit verschillende tijden en trends en is dan ook een mooie mengelmoes van vintage en eclectisch wonen.

Bezoek Instagram 

Atelier Bonthgenoot

In dit atelier tref je beeldende kunst van Ellen de Bonth. Met mixed media werkt ze zowel op het platte vlak als 3D. Op zoek naar uniek kunstwerk met een verhaal, bezoek dan deze kleurrijke werkplaats.

Bezoek Instagram 

Atelier Sora van Thiel

Hier tekent en schildert Sora van Thiel vrij werk en werk in opdracht, waarbij de mens regelmatig de hoofdrol speelt. Ben je op zoek naar een levendig en uniek portret dan moet je bij Sora zijn. Zin om samen met haar het portret te maken, dat kan ook!

Bezoek de website 

Lleafe 

Lleafe is een beginnende ontwerper in het maken van voornamelijk leren tassen. Lleafe staat voor liefde en respect voor mens, dier en natuur en gaat dan ook graag aan de slag met gerecyclede en natuurlijke materialen.

So don’t Lleafe yet, we’re just getting started!

Bezoek Instagram 

BOMBAST, een musical

De plek naast Lukas wordt bezet door een groepje tafels, veel hout
en natuurlijk een koffiezetapparaat ! 1 x per week (op zaterdagen) zijn hiereen aantal mensen druk in de weer met het bouwen van het decor van de hierboven genoemde musical.
9, 10 & 11 juni 2023 Theater de Bussel in Oosterhout!

Bezoek facebook

Leenstra & Wirken

Leenstra & Wirken bestaat uit het makersduo Natascha Leenstra en Nathalie Wirken. Tijdens hun theateropleiding aan het Rotterdams Centrum voor Theater ontdekten ze de kracht van het ‘niet weten’ in het spelen en maken door onderzoek, onzekerheid, flexibiliteit en improvisatie te omarmen. Daarna maakten en speelden zij individueel (in) diverse producties (in het theater, op locatie en voor televisie).

Hun gezamenlijk fascinatie rondom menselijk gedrag en sociale interactie brengt hen tot het maken van conceptuele voorstellingen, performances of installaties binnen een bepaald thema, waarin beweging, beeld en muziek de belangrijkste dragers zijn.

Bezoek de website

HoutMetHerinnering 

Wil je een houten meubel hergebruiken? Zo kan bijvoorbeeld de tafel uit je ouderlijk huis een mooie herinnering worden of past een meubel niet meer in je huidige interieur? Met veel passie maakt Elly van oude houten meubels iets geheel naar wens. Interesse? Loop binnen op de GalvanitasFabriek of neem contact op met Elly.

Bezoek Instagram

Bezoek Instagram 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2