De GalvanitasFabriek Evenementen

De hotspot van creativiteit, horeca en cultuur organiseert met regelmaat evenementen.

Het Galvanitasterrein opent haar deuren weer tijdens de eerste Winter Art Expo. Ditmaal bundelen diverse kunst- en cultuuraanbieders de krachten en laten u verrassen van de veelzijdigheid die dit terrein te bieden heeft.

In de diverse ruimtes van de Cultuurmakerij zijn exposities van onder meer: Reign59 (de vrouwelijke vormen van Nick Vermeulen), Bonthgenoot, Sora van Thiel, Tommes Knives, Lumen in de Kunst, Metal by Mir en Lleafe. Theatergroep Link zal u verwelkomen en wegwijs maken op het terrein.

Makersduo Leenstra en Wirken neemt het publiek mee in een eerste versie van hun performance ‘Piece of me’. Hierin onderzoeken zij beklemmende werking tussen de mens en zijn gewenste ruimte. Waar ligt de grens tussen alleen en samen en zijn wij bereid om ruimte te delen?

Jazzith is meer dan jazz alleen! De basisbezetting van Jazzith is zang, piano, contrabas en drums, maar er is ook ruimte voor uitbreiding of aanpassing hiervan. Jazzith heeft een zeer gevarieerd repertoire van jazz- en pop songs, zowel Engels- als Franstalig, er zitten zelfs twee Nederlandstalige nummers bij.

Entree is gratis. Uw waardering mag u uitdrukken bij onze donatie-pot.

Zaal open                 14:00 uur  –  18.00 uur

Aanvang Jazzith     15:00 uur

 

 

 

 

 

Bekijk hier welke gangmakers zich op het terrein bevinden

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op de Galvanitasfabriek?

Schrijft u zich dan hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijk nieuws direct in uw mailbox.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2